2023 Hyundai Tucson 1.6 CRDi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Hyundai Tucson Alınır Mı?

Güney Kore’nin güzide firmalarından birisi olan Hyundai, daha önce üretimine başladığı Tucson modelinin 2019 serisiyle karşımıza çıkıyor bu defa. Kompakt SUV kategorisi altında bulunan yeni 2019 Tucson CRDi modeli, makyajlı kasasıyla ve büyüleyici özellikleriyle karşımıza çıktı. Geçtiğimiz zamanlarda Kia Sportage ile tanışsak da, Güney Kore’nin tadı başka olacak gibi görünüyor.

Makyajlı 2019 Hyundai Tucson 1.6 CRDi Özellikleri

16,17,18 ve 19 inç jant seçenekleriyle karşımıza gelen yeni Tucson, aracının bagajını ise 513 litre tutmayı başardı. 4.2 inç boyutundaki gösterge paneliyle kullanıcılara fazlasıyla yetecek olan araç, dokunmatik ekran olarak da 7 ve 8 inç boyutlarına sahip olacak. 3 boyutlu navigasyon sistemiyle aracın içerisinde bulunduğunuzu dahi görecek, gerçek zamanlı göstergesiyle de diğer sistemlere göre yolunuzu daha rahat bulabileceksiniz. Aynı zamanda çarpış uyarı sistemini de barındıran yeni Tucson, şerit takip sistemi de bulunuyor. Yeni Tucson 0/180 km/h gücüyle çalışıyor.

Makyajlı 2019 Hyundai Tucson 1.6 CRDi Fiyatları

Öncelikle yeni makyajlı Tucson modelinin, iki farklı versiyonla ve iki farklı versiyonun da farklı ücretlere sahip olacağını söyleyebiliriz. Aracın ilk versiyonuna baktığımız zaman dört çeker ve 6 ileri manuel vites özelliklerini görüyoruz. Bu özelliklere sahip olacak aracın şuan için Almanya fiyatı 35 bin 600 Euro olarak belirlenmiş. Diğer versiyonda ise 7 ileri DCT otomatik vites kutusu göreceğiz. Otomatik model ise yaklaşık 37 bin 500 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Yeni Hyundai Tucson modeli, ilk olarak Almanya’da satışa sunulacak. Aracın Türkiye fiyatları net olmasa da, tahmin yürütmek pek zor olmayacaktır. İki versiyonun da en fazla 185 bin TL ve 195 bin TL aralığında fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.