2023 Volvo S60 Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2023 Volvo S60 Alınır Mı?

Geçmişten günümüze kadar başarılı bir sağlamlık yakalayan ve bugüne dek yaşanan kazalarda pek de ölümcül hasarlar bırakmayan Volvo, önümüzdeki yaz büyük bir sürprizle karşımıza gelecek. S60 modelinin 2019 modelini tanıtmayı hedefleyen Volvo, tanıtımını ilk olarak Güney Karolina tarafında yapacak. 2019 yılında yeni Volvo S60 ilk olarak Güney Karolina’da alıcısını bekleyecek.

415 Beygir Gücüyle Geliyor

Volvo, günümüzde en sık tercih edilen araçlardan yalnızca birisi diyebiliriz. Bunun nedenini sayacak olursak, ilk başta güvenlikten söz edebiliriz. Bugüne kadar yapılmış kazalarda Volvo gerçekten de dayanıklılığını kanıtlamayı başardı. 2019 Volvo S60 modeli de, birçok özelliğini önceki S60 modelinden alacak gibi görünüyor. Aynı zamanda 415 beygir gücüyle karşımıza gelecek olan Volvo S60 modelinin, 450 litre bagaj hacmi de bulunuyor. Tatmin edici beygir gücüne ve bagaj hacmine sahip olan yeni S60 modelinde, Polestar Engineering ve T8 Twin Engine teknolojisi de yer alacak.

Yeni Volvo S60 640 Nm Tork Üretecek

Yeni Volvo S60 modelimizin motor gücüne bakacak olursak, motorda sorunsuz bir şekilde 640 Nm tork üretileceğinin garantisini verebiliriz. Ayrıca diğer modellere göre hem elektronik aksamda, hem motor aksamında hem de denge performans aksamında yeterli iyileştirmelerin yapıldığını da söyleyebiliriz. Bu nedenle Volvo S60 2019 modelinin, tam gelişmiş bir yapıyla karşımıza geleceğinden ve fazlasıyla ilgi çekeceğinden de bahsedebiliriz.

2019 Volvo S60 Fiyatı

Yapımına Güney Karolina’da devam edilen aracın, önümüzdeki yaz aynı bölgede lansmanının yapılması konuşuluyor. Tabii ki araç, bu kadar ilgi çekici bir yapıya sahip olduğu için de, haliyle fiyat merak konusu olmuş durumda. Bu konu hakkında herhangi bir net bilgi veremesek de, 2019 Volvo S60 modelinin fiyatının 187,000 TL civarında olabileceğini söyleyebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.