2023 BMW X7 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2023 BMW X7 Alınır Mı?

Ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede hayranı bulunan ve genç vatandaşından yaşlısına kadar kullanılan BMW, bu sefer de 2019 X7 modeliyle karşımıza geliyor. BMW tutkunları, yeni aracın özelliklerini, fiyatını ve çıkış tarihini bir hayli merak etmeye başlamış. Peki bakalım 2019 BMW X7, karşımıza nasıl geliyor?

BMW X7 Teknik Özellikleri

6 sıralı silindir motora sahip olan yeni X7 modeli, 3.0 litrelik motoruyla 349 beygir güç elde ediyor. 447 Nm tork gücü barındıran X7 modeli, tüm engellere kafa tutuyor diyebiliriz. Çift turbo motor seçeneğini de bünyesinden barındıran yeni X7 modeli, 0’dan 100 kilometre hıza yalnızca 5.8 saniyede rahatlıkla ulaşabiliyor. Ayrıca aracın paketlerine baktığımız zaman da, 4.4 litrelik bir seçenek olacağını belirtebiliriz. En güçlü model ise 100 kilometre hıza 5.2 saniyede ulaşırken, 462 beygir güç üretebilecek. Ayrıca en standart pakette bile 1375 litre bagaj hacminin bulunacağını söyleyebiliriz.

2019 yılının Mart ayında çıkması beklenen BMW X7 modeli, şimdiden ön sipariş durumuyla karşı karşıya. İç kısımda gri ve mavi tonlarına ağırlık veren BMW, yeni modeli için bir hayli ön sipariş almayı başardı. Ayrıca model, şuan dolar kuru yüksekliği nedeniyle bir hayli pahalıya üretilebilir. Orta paketlerin bile, neredeyse 1.1 milyon TL olması beklentiler arasında yer alıyor.

2019 yılının Mart ayında görücüye çıkması planlanan aracın, çıkış tarihinde daha net özelliklerini görebileceğiz. Şuan için aracın alt ve üst paketleri hakkında bilgiler elde edilmiş durumda. Lakin orta paketlerin özelliklerini de, ancak Mart ayında öğrenebileceğiz. Mart 2019 tarihinde yine tüm detayları öğrenerek sizlerle paylaşacağız.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. 1.1 milyon bi arabaya verirsem gece uyuyamam ben valla 😂

  2. çobanov dedi ki:

    15 milyara Twingo alsam daha tatlı 😀 şuraya baksana adamların grupları bile var 😀 inan bir trilyon para versen o kadar ilgi çekmez ama bu araba daha çok ilgi çeker 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.