Porsche 911 GT2 RS Clubsport Alınır mı?

Son yılların en lüks ve en fonksiyonel araba modelini yaratan Porsche markası, hız tutkunları için 2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport model otomobilinin tanıtımını geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü bir otomobil tanıtım fuarında yaptı. Yapılan tanıtım gecesinde otomobil severlerin bir hayli ilgisini çekmeyi başaran bu model otomobiller sportif duruşu ve yenilenen sürümü ile birlikte oldukça şık bir görünüme kavuşmuştur. Şirket yetkilileri 2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport fiyatı hakkında bir açıklama yapmazken aracın Türkiye için tahmini fiyat değerinin 9 milyon Türk lirası dolaylarında olması beklenmekte. Öte yandan bu model otomobiller üretici firma tarafından stoklu sayıda üretilmiştir.

2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport Genel Özellikleri

2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport genel özellikleri açısından oldukça şık bir görüntüye sahip olan bu araç modelleri, özellikle hız tutkunları kişiler için biçilmez bir kaftan. Yalnızca 200 adet üretilen bu araç modelleri şüphesiz Porsche otomobil markasının şimdiye kadar üretimini gerçekleştirmiş olduğu tüm araçlardan daha üstün fonksiyonlara ve özelliklere sahip.

2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport model otomobiller sınıfının en hızlısı olma özelliği taşımaktadır. Boyut olarak da önceki sürümlerinden daha fazla uzunluğa sahip olan bu araçlar oldukça sportif bir görünümdedir. Şekil olarak sınıfındaki diğer araçlara göre daha iri durmaktadır. Bu durum bu model araçların body kitten özelliğinden meydana gelmektedir.

2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport Teknik Özellikleri

2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport teknik özellikleri tanıtım lansmanının en çok konuşulan konularından biri olarak göze çarpmaktadır. Pek çok araç severin ilgi odağı olmayı başaran bu otomobiller, 1978 milimetre uzunluğunda ve 1359 milimetre yüksekliktedir. Öte yandan 2019 Porsche 911 GT2 RS Clubsport 3,8 litre kapasitede 6 silindir sisteme sahip ve çit turbo özelliği sayesinde 700 Ps gücünde enerji üretebilen bir motor gücüne sahiptir. Bunun yanı sıra son derece güvenlikli bir sistemden oluşan kontrol mekanizması kullanıcısına güvenli bir yolculuk sağlamaktadır.

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.