Foursquare ve Swarm’da Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

foursquare-swarm-split

2009 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde kurulan konum tabanlı bir sosyal ağ uygulaması olan Foursquare dünya genelinde oldukça popüler bir uygulama. Foursquare’in ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı var. Bu milyonlarca kullanıcı arasından çeşitli nedenlerle hesabını kapatmak isteyen kullanıcılar olacaktır. Bu başlıkta Foursquare ve Swarm hesabınızı nasıl kapatacağınızı anlatacağız. Foursquare ve Swarm birbirine bağlı olduğu için aşağıdaki anlatımı uyguladığınızda ikisi birden kapanacaktır. Öncelikle Foursquare.com üzerinden hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından aşağıdaki Foursquare/Swarm hesap kapatma bağlantısına tıklıyoruz.

https://tr.foursquare.com/delete_me

Bağlantıya tıkladıktan sonra sizi ‘Hesabımı Sil’ başlıklı bir sayfa karşılayacak. Bu sayfadaki ‘Delete Account’ isimli düğmeye tıkladığınızda sizden hesabınızın şifresini isteyecek ve şifreyi girdiğinizde Foursquare/Swarm hesabınız kalıcı olarak kapatılacaktır.

Bilmeniz Gerekenler

Foursquare ve Swarm hesabınızı kapatmadan önce bilmeniz gereken bir şey var. ‘Delete Account’ isimli düğmeye tıkladığınızda bütün verileriniz bir daha kullanılamayacak şekilde silinecek. Hem Foursquare hem de Swarm’daki bütün verileriniz bir daha kurtarılamayacak şekilde silinecek. Sonrasında da Foursquare ana sayfasına yönlendirileceksiniz.

Bu başlıkta Foursquare ve Swarm hesap kapatma işlemini anlattık. Konuyla ilgili yukarıda anlatılanlar dışında sorun yaşıyorsanız aşağıdaki yorum formunu kullanarak yardım isteyebilirsiniz.

foursquare-swarm-hesap-kapatma-baslangic

 

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir