2023 Nissan Xterra Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2023 Nissan Xterra Alınır Mı?

Nissan, SUV yapımı olan Xterra aracının yapımını 2015 yılında durdurmuştu. Kötü yakıt performansı ve güvenlik konusunda durdurulma kararı alınan Nissan Xterra SUV serisinin, 2019 versiyonu karşımıza çıkacak. Nissan, bu defa aynı problemlerle karşılaşmamak adına araçta yeni iyileştirmeler yapmış durumda. Peki bakalım yeni 2019 Nissan Xterra SUV, karşımıza nasıl çıkacak?

2019 Nissan Xterra SUV Özellikleri

2015 yılında hem yakıt hem de güvenlik nedeniyle üretimi durdurulan Nissan Xterra modelinin, 2019 yapımı karşımıza geliyor. Bu sefer güvenlik ve yakıt alanında iyileştirmeler yapılan yeni araçta, yine güçlü bir performans gözler önüne serilecek. Üretildiği zamanlarda Nissan haricinde farklı bir markaya daha dönüşme potansiyeli yakalayan Xterra, bu defa çok farklı özellikleriyle ve daha güçlü bir motor yapısıyla çıkacak.

2019 Nissan Xterra SUV Dizayn

F-Alpha platformuyla beraber karşımıza gelecek olan Nissan Xterra SUV, hem aile hem de arazi aracı olarak niteliğini koruyacak. Ayrıca diğer araç ailelerinden de parçaları barındıran Xterra, diğer modellerine göre de güvenlik düzeyini en yukarılara çekmiş durumda. Araçta bulunan şerit kalkış desteği, park algılama alanları, dikiz video kamera ve hava yastıkları gibi elementler, birçok güvenlik önleminden yalnızca birkaçı diyebiliriz. Ayrıca dış dizayna baktığımız zamanda aracın tekerleklerinde, tamponlarında, ızgara ve farlarında değişiklikler görebiliyoruz.

2019 Nissan Xterra SUV Motor

2019 Nissan Xterra SUV modelinde, geçmişte yaşanan olayların tekrar yaşanmaması için motor alanında da birkaç iyileştirme yapılacak gibi görünüyor. Henüz net bilgiler elimizde olmasa da, iddialara göre yeni Xterra SUV modelinde 280 beygir motor gücü ve 300 lb-ft tork kuvveti bulunacak. Ayrıca aracın yakıt ekonomisine göz atacak olursak, aracımızın kilometre başına 20 mpg performans sağladığını söyleyebiliriz. Ayrıca aracın 2019 modelinde 5 ileri manuel ve 6 ileri otomatik vites seçenekleri yer alacak.

2019 Nissan Xterra SUV Fiyatı

Aracın test aşamaları henüz sonlanmadığı için, fiyat konusunda da net bilgiler yer almıyor. Fakat alt segmentin 30.000$ fiyatından başlayacağını ve üst segmentin de 40.000$ fiyat etiketine sahip olabileceğini tahmin edebiliriz.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.