2016 Güncel Cydia Repo Adresleri

Cydia, Jailbreakle birlikte gelen bir uygulama mağazasıdır. İçerisinde ücretli ve ücretsiz tweak,tema, eklenti, zil sesleri gibi bir çok şeyi barındırır. Apple’ın iOS cihazlara yüklenmesini istemediği, direk sisteme entegre olan bir çok uygulama Cydia da bulunur. Bu uygulamalar kullanıcının işini kolaylaştırır.Sizlere 2016 Güncel Cydia Repo Adresleri sunuyoruz.

2016 Güncel Cydia Repo Adresleri

repo.hackyouriphone.com

repo.insanelyi.com

repo.biteyourapple.net

repo.xorald.com

cydia.iphonecake.com

cydia.xsellize.com

www.sinfuliphonerepo.com

http://repo.iosdelisi.com

Liste uzatılabilir. Ama bunlar yeterli

Notlar :
1-Eklenen repoların kendilerine has ikonları, eklentileri, temaları vs olabiliyor. Bazı tweakler her repoda olmayabiliyor.

2-Tweakler genelde ilk olarak geliştirici repolarında yayınlanıp test etmek isteyenler o repoları ekleyebilirler.

3- 3-4 repodan fazla eklemenizi tavsiye etmiyor um. Ne kadar çok repo o kadar çok sorun demek. Cydianın ilk açılışta hazır olmasının çok uzun sürmesi demek.

4- Tavsiye ettiğimiz repolar crackli/ bedava tweak yüklemek için değildir. Ücretli tweakleri denemeniz için paylaşıyoruz. Beğendiğiniz tweakleri satın almanızı öneriyoruz. Şahsen ben öyle yapıyorum.

5-Bu repolardan yüklemek istediğiniz tweakin sürümünü kontrol edin. iOS 9.3.3 ile uyumlu diye tanıttığımız tweaklerin orjinal repodaki (Bigboss) sürümü ile yüklemek istediğiniz sürüm aynı olmalıdır. Aksi halde sorun çıkarabilir.

 

Merhabalar,

Tamam.org
Tamam.org

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.