Skoda SuperB Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Skoda SuperB Alınır Mı?

Skoda SuperB Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Skoda SuperB Alınır Mı?

3. nesil olarak gelecek olan 2019 Model Skoda SuperB, 2015 yılında üretilmiş ve o zamandan bu zamana kadar birçok güncelleme geçirerek, D tipi sedan araçlar ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

Yeni model incelendiğinde iç tasarım olarak fazla bir değişiklik görülmezken, asıl yeniliklerin kaput altında yer aldığı görülmektedir. Aynı zamanda bagaj hacminde artış yapılan Skoda SuperB, sunduğu ağırlık hacmi ile dikkatleri çekiyor.

Skoda SuperB Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Skoda SuperB Alınır Mı?

Skoda SuperB Genel Özellikleri

2019 model Skoda SuperB yeni modeli için tasarım açısından çok da değişikliği tercih etmezken, Vision C konseptinden esinlenerek ön ızgarasında, aydınlatma sistemlerinde ve tamponunda değişikliğe gidilmiş. Aynı zamanda döşemelerde de değişikliği tercih eden Skoda, bilgi-eğlence ekranında da güncelleyerek, aracın daha renkli ve hareketli görünmesini sağlıyor.

Skoda SuperB modeli için ön ızgaraya radar koyulurken, kullanılan radar sayesinde hız sabitleyiciden belirlenen hız sınırına göre önde yer alan araç ile olması gereken mesafe korunuyor ve fren ile birlikte hızlanma da otomatik olarak gerçekleştiriliyor.

Yandan bakıldığında herhangi bir değişiklik yapılmayan Skoda SuperB, kokpit açısından klasik çizgilerinden vazgeçilmiyor.

Rakiplerine nazaran güvenlik açısından kendini fazla geliştiren 2019 Skoda SuperB, kör nokta sisteminden trafik işaretlerini tanıma sistemine, adaptif hız sabitleyiciden akıllı far yardımcısına, geri görüş kamerasından şerit takip sistemine, sürücü yorgunluk tespit sisteminden park yardımcısına kadar çok farklı teknolojik özellikler kullanılıyor.

Skoda SuperB Teknik Özellikler

Asıl güncellemeyi ve değişikliği kaput altında yapan Skoda, SuberB modelinde 1.4 litre TSI motoru iki farklı seçenek olarak kullanacak. İki farklı seçenekle karşımıza çıkacak model, 130 HP ya da 150 HP beygir güç üretirken, yeni modelin Plug-İn Hibrit özelliğine sahip yeni bir modeli de olacak.

Benzinli motor ile hibrit motoru bir arada kullanacak olan plug-in hibrit 13 kWH pil gücü sunularak, yaklaşık olarak 70 kilometre yol gidebilecek. Skoda SuperB, 1.4 benzinli motor ile hibrit motorun kullanılacağı araç, hızlı şarj istasyonlarında 1 saatte şarj olabilecek.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.