Nissan Murano Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Murano Alınır mı?

Nissan Murano Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Murano Alınır mı?

Ülkemizde satışı olmayan ve SUV modelleri içerisinde yer alan Nissan Murano, 2003 yılında ilk kez yollara Z-50 koduyla çıkarken, daha çok ABD ve Japonya’da satışı yapılan bir model olarak 2009 yılında ikinci nesil olarak Z-51 koduyla yeni kimliğine kavuşuyor. Japon firma tarafından aracın 3. nesli 2015 yılında Z-52 kodu ile üretildikten sonra 4 yıl aradan sonra makyajlı haliyle 4. nesil Nissan Murano geliyor. Üçüncü nesilden sonra daha sportif bir görünüme sahip olan araç, teknolojik açısından da kendini daha fazla geliştirdiği gözlemleniyor.

4. nesil Nissan Murano da hem tasarım hem de teknik özellikler açısından değişime uğrayarak geçtiğimiz aylarda tanıtılırken, fiyatına yönelik Japon firma tarafından herhangi bir paylaşımında bulunulmadı.

Nissan Murano Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Murano Alınır mı?

Nissan Murano Genel Özellikleri

Nissan Murano en büyük değişikliği ön ızgarasında yaşarken, güncellenmiş olan LED farları ile de dikkat çekiyor. V-motion adı verilen ızgaraya sahip olan araçta arkadaki LED stopları ve sis farlarında da değişiklik tercih edilmiş.

İç kabinde çok fazla değişikliğe gidilmeyen Murano’da kokpit kısmı hemen hemen aynı kalırken, USB giriş yerleri değiştirilmiş.

Nissan Murano’nun yeni modeli için özelliklerine bakıldığında multimedya ekranın dokunmatik ve 8’’ olduğu görülürken; Apple CarPlay ve Android Auto desteğinin de yer aldığı görülüyor. Aynı zamanda 3D navigasyon sistemi ile 11 hoparlörlü ses sistemi ve panoramik sunroofta araçta bulunan özellikleri çerisinde yer alıyor.

Nissan Murano Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Murano Alınır mı?

Nissan Murano Teknik Özellikler

2019 model Nissan Murano 18’’ ya da 20’’ jantlara sahip olurken, 3 farklı yeni rengi ile de satışa sunulacak. Aynı zamanda 3.5 litrelik V6 şanzımana sahip olacak araç, DOHC atmosferik benzinli motoru tercih ediyor ve bu motor sayesinde 260 beygir güç üreterek; dört teker çekiş sistemi ya da önden çekiş sistemi seçenekleri ile satın alınabiliyor.

260 HP beygir gücüne sahip olan araç 0 kilometre hızdan 100 kilometre hıza 7,9 saniye de ulaşırken, 100 kilometrelik mesafede yaklaşık olarak 11 litre yakıt tüketiyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.