Hyundai İ30 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Hyundai i30 Alınır mı?

Hyundai İ30 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Hyundai i30 Alınır mı?

2019 model Hyundai i30 Fastback N, Hyundai markasının en iddialı üyesi olarak karşımıza çıkarken; eski BMW M başkanı liderliğinde ‘’N’’ departmanı hayata geçirilirken, i30 ve Veloster modelleri daha anlamlı hale getirildi. Koreli üretici, hatchback sınıfına yeni bir dinamizm getirirken, yeni yıla girmeden önce son bir hamle yaparak, en etkileyici modelini oluşturuyor. Temmuz ayı itibarıyla aileye beklenmedik şekilde dahil olan i30 Fastback, ürün gamına ‘’N ‘’ rozetini de takarak etkileyici bir şekilde yollara çıkıyor.

2019 Hyundai i30 Fastback

Hyundai İ30 Genel Özellikleri

2019 Hyundai i30 Fastback, ‘’N’’ rozetini taktıktan sonra Volkswagen Golf R, Audi S3 Sportback ile Ford Focus RS modelleri ile rekabete girebilecek kadar donanımlı geliyor. Hatta donanımı sayesinde rakipleri zorlaması da beklentiler içerisinde yer alıyor.

Yeni farları genel yapısına uyum gösterirken, siyah zemin üzerinde üçlü mercek yapısı da aracın sistematik görünümüne vurgu yapıyor. Altıgen şeklinde petek ızgara bölümünde ince krom uygulaması araca farklı bir hava katıyor.

Serinin mavi renginde tamponda karbon fiber kırmızı şeridi tercih eden model, köşe ve sis farlarının birleşim yeri sayesinde spor bir görünüm kazanıyor. Kapaklarda LED aydınlatma sistemini kullanılması ise şık bir görünüme neden oluyor.

Aracın 2019 modelinde en çok dikkat çeken özelliği, elektronik park freni ile panoramik cam tavan ve hız sabitleyici olurken; arka park sensörü ve akıllı park asistanı özelliklerine aynı şekilde yer verilmiştir.

2019 Hyundai i30 Fastback

Hyundai İ30 Teknik Özellikler

Hyundai i30’nun kaputu kaldırıldığında 2.0 litrelik turbo benzinli bir motor bizleri karşılarken, standart versiyonunda 250 PS güç üretecek. Bir üst paketinde ise, 275 PS güç üretecek motoru ile kullanıcılarını bekleyecek. Giriş seviyesinde tork değerine baktığımızda 353 Nm, üst paketinde ise, 378 Nm gibi rakamların tabloya yansıyacağı görülüyor.

i30 Fastback N için performans sürelerine baktığımızda da 250 PS’lik araçta 0 km’lik hızdan 100 km hıza 6,4 saniyede ulaşırken,  275 PS’lik araçta 0 km hızdan 100 km hıza 0,3 saniye fark atarak 6,1 saniyede ulaşılıyor. Yakıt tüketimine bakıldığında da 100 kilometrelik bir mesafede ortalama 7 litre benzin tükettiği görülüyor.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. LimitsizSite dedi ki:

    süper gözüküyor harika tasarım yapmış adamlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.