Alfa Romeo Giulietta Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Alfa Romeo Giulietta Alınır mı?

Alfa Romeo Giulietta Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Alfa Romeo Giulietta Alınır mı?

Alfa Romeo Giulietta, spor arabaları ile dikkatleri üzerinde topluyor. İlk olarak 2010 yılında üretilen Alfa Romeo Giulietta, birkaç küçük değişiklikle güncellenerek 2015 yılında yeniden tasarlanırken; bu yıl ki yeni nesil Giulietta, benzersiz tasarımı ile sportif hatchback sınıfında ciddi bir fark yaratacak.

2019 model Alfa Romeo Giulietta, yeni yılın ilk yarısında kullanıcıları ile buluşurken, benzersiz tasarımı ile popülerliğini korumaya devam edeceğe benziyor. Avrupa’da aileler tarafından büyük ilgi gören Giulietta, yaşadığı büyük değişimi ile daha fazla ilgi göreceğe benziyor.

2019 model Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Genel Özellikleri

Tasarım açısından Alfa Romeo, sade bir tasarımı tercih ederken; yeni stiline bakıldığında dikkatleri çeken ön ızgarada hakim olan keşif havasıdır. Sportif ruhu ile uyum sağlayan bu özelliğine ilave olarak ön tampona LED farlar ile simetrik biçimde tasarlanan sis farları yerleştirilmiş.

En önemli özelliklerinden biri de yeni model de iç kabin ses geçirmiyor ve gösterge panelleri yol irtibatına yönelik tüm bilgileri içermesine rağmen, sürüş anında sürücünün dikkatinin dağılmasına engel oluyor.

Yeni Giulietta  iç tasarımda ciddi bir değişiklik tercih ederken, güvenlik tedbirleri açısından da kendine yeni teknolojileri tercih ediyor. Start&Stop özelliği ile 6 hava yastığı kullanılacak aracın içerisinde sprint kumaşlar tercih edilirken, 16’’ spor jantlar ile birlikte VDC güvenlik sistemleri ve yol bilgisayarı da sürücü ve yolcuların konforunu artıracaktır.

2019 model Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Teknik Özellikleri

Yeni Giulietta iki farklı modelle karşımıza çıkarken; 1,4 modeli 120 beygir gücü üretirken 100 km mesafede 6,4 lt, 1,4 Multiair modeli ise 170 beygir gücü ile 5,8 litre yakıt tüketimi yapacak ve en az yakıt tüketen modeli ise 1,6 JTD modeli 4,4 litre yakıt tüketimi ile ekonomi sunacak.

2019 model Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Fiyatı

Alfa Romeo Giulietta modeli yeni yılın ilk yarısında otomobil severlerle buluşacak. Henüz net bir fiyat açıklaması yapılmamasına rağmen, uzmanların görüşleri en düşük model için 30 bin dolar olarak belirlenmiştir.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.