2023 VW Touareg Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – VW Touareg Alınır Mı?

Alman otomobil devi Volkswagen, 4×4 araç sevenler için 2019 yılında yeni bir müjdeyle karşımıza gelecek. ‘’En İyisini Elde Etmek’’ sloganını kullandığı 2019 Touareg, mükemmel bir motor gücüne ve çekiş gücüne de sahip olacak. Ayrıca 4×4 araç sevenler ve kullananlar için de yeni Touareg bir fırsat olacak. Araç hakkında henüz net bilgiler ortaya çıkmasa da, tahminler ve açıklanan verilere göre kısa bir inceleme yapabileceğiz.

2019 VW Touareg Özellikleri

Yeni 2019 VW Touareg modelinin, 4×4 araç çekiş gücüne sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca tasarım konusunda da rakiplerini eleyecek olan yeni modelde, ‘’En İyisini Elde Etmek’’ sloganı kullanılıyor. Bu da demek oluyor ki, yeni model diğer araç firmalarına fark atacak. Ayrıca sistemsel olarak pek özellik elimize geçmese de, aracın belli başlı özelliklerini sıralayabileceğiz.

2019 VW Touareg Motor Özellikleri

Yeni 2019 VW Touareg, büyük ihtimalle 3.0 motor hacmiyle ve V6 silindir motoruyla beraber gelecek. Bunun yanı sıra bir de dizel versiyonda V8 silindir motor gücünün yer alması bekleniyor. 2.0 turbo şarjlı V4 bir motor yapısıyla da karşılaşma ihtimalimizin yüksek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Dizel modelinde 220 hp ve 280 tork üretimi bulunacakken, bu özelliklerin elektrikli motorda nasıl olacağı henüz bilinmeyenler arasında yer alıyor.

2019 VW Touareg Yeni Tasarım

VW modellerinde bugüne kadar hemen hemen aynı tasarım kullanılsa da, Touareg modelinde yine ufak dokunuşlar kendini belli edecek. Özellikle iç tasarımın modernliğiyle buluşacağınız için, teknolojiyi son safhasına kadar kullanabileceksiniz. Aracın iç panelinde bulunan dokunmatik ekran da, sizlere teknolojiyi hissettirecek özelliklerden yalnızca birisi. Ayrıca aracın dış tasarımına baktığımız zaman yepyeni uyarlanan farlar ve ufak dokunuşlarla yeni tasarım gibi görünen tamponlar, oldukça etkileyici ve uyumlu duracak. ABS fren sistemi ve elektronik kameralarla beraber sizleri ileri seviye bir sürüş deneyimi bekliyor olacak.

2019 VW Touareg Fiyatı

Orta sınıf bir konumda bulunan Touareg modelinin fiyat etiketi, dudak uçuklatıyor diyebiliriz. Yeni modelin başlangıç fiyatı, yaklaşık 50.000 $ fiyat etiketine sahip olacak.

2019 VW Touareg Çıkış Tarihi

Çıkış konusunda henüz net bir bilgimiz olmasa da, araç büyük ihtimalle 2019 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.