2023 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Note e-Power Nismo S Alınır mı?

Japon otomotiv devinin üretmiş olduğu en gelişmiş araç modellerinden biri olan 2019 Nissan Note e-Power Nismo S serisi otomobillere takipçilerinin ilgisini çekecek pek çok özellik eklenmiştir. Yenilenen ve güncellenen tasarımıyla bir hayli spor görüntüye kavuşan bu model araçların tanıtım lansmanı geçtiğimiz günlerde Tokyo otomobil fuarında gerçekleştirildi. 2019 yılının en çok beklenen tanıtım lansmanlarından biri olan bu model otomobiller sevenlerini oldukça tatmin edici özeliklere sahiptir. Tüm bu gelişmelere rağmen aracın özelliklerinin dışında merakla açıklanması beklenen bir başka konu ise 2019 Nissan Note e-Power Nismo S fiyatı konusu oldu. Ancak Japon yetkililer bu konu hakkında açıklama yapmamayı tercih etti.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Genel Özellikleri

2019 Nissan Note e-Power Nismo S genel özellikleri açısından tatmin edici düzeyde bir karaktere bürünmüştür. Yenilenen dokunmatik ekran teknolojisiyle ve güncellenen güvenlik sistemleri ile sürücü ve yolculara güvenli bir yolculuk vaat etmekte olan bu model araçlar, aynı zamanda 4 teker çekiş gücüne sahip olarak dizayn edilmiştir. 2019 tarihinin başlarında görücüye sunulması beklenen 2019 Nissan Note e-Power Nismo S model araçların tamamı modernize olarak üretilmiş Yokomoha marka lastik takımlarına sahiptir. Bunun yanı sıra sportif görünümlü koltukları ve arka stop lambaları, ön farlarıyla birlikte kullanıcısına etkili ve verimli bir aydınlatma ayrıcalığı sağlayan bu araçlar aynı zamanda güçlü bir motor kapasitesine sahiptir.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Teknik Özellikleri

2019 Nissan Note e-Power Nismo S teknik özellikleri konusundan bahsetmek gerekirse, bu tarz araçların bir hayli güçlü bir motora sahip olduğunu söylemek mümkündür. Güvenlik sistemleri ve yakıt dostu motoruyla tam bir sürüş keyfi sağlayan bu model araçlar, 135 beygir gücüne sahip bir karakterdedir. Aynı zamanda 2019 Nissan Note e-Power Nismo S model otomobillerin motor tork gücü 320 nm olarak belirtiliyor. Öte yandan bu araçlar önceki sürümlerinden daha donanımlı bir hibrit sistemine sahip bir biçimde dizayn edilmiş olup, yeni tasarlanan elektrik ünitesi ile göz doldurmaktadır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.