2023 Jeep Renegade Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Jeep Renegade Alınır Mı?

Jeep ailesinin kalitesini, hem yurtdışı yollarında hem de ülkemiz yollarında görüyoruz ve biliyoruz. Bu defa da Renegade ailesinin, 2019 modeliyle karşımıza çıkıyor Jeep firması. Gerçekten yıllar boyunca karşımıza sürekli kaliteyle çıkan Jeep, ailesinin en küçük serisi olan Renegade modelinin yeni serisiyle karşımıza geliyor. Peki bakalım yeni 2019 Jeep Renegade hangi özellikleri kapsıyor, bizlere neler sunuyor?

2019 Jeep Renegade Özellikleri

Jeep ailesinin en küçük serisi olan Renegade 16, 17, 18 ve 19 inç jant boyutlarına sahip olacak. Araç genellikle multimedya sistemiyle ve üst teknolojik donanımlarla donatılmış. Araçta bulunan 8.4, 7 inç veya 5 inç dokunmatik ekran, aracın farklı modellerine göre dağıtılacak ve planlaması yapılacak. Ayrıca dokunmatik ekranlarda Android Auto ve Apple CarPlay uygulamasının olacağını da belirtelim.

Elektrikli katlanabilir koltuklarıyla kendinizi daha ferah hissedeceğiniz Renegade modelinde panoramik cam tavan, 5 farklı sürüş metodu ve trafik ışıklarını algılama sistemi gibi özellikler de bulunacak. Hız sabitleme, kör nokta uyarı sistemi ve daha birçok özelliğe sahip olan Renegade, güvenlik açısından muazzam tekniklere sahip diyebiliriz.

Aracımızın motor seçeneklerine baktığımız zaman da, karşımıza iki farklı motor seçeneğinin çıktığını söyleyebiliriz. Motorlardan birisi 1.0 litre turbo benzinli yapı ve benzinli özelliğe sahip olacak. 120 ps ve 190 nm tork üreten araç, bunun yanı sıra 1.3 litre 150 veya 180 ps seçenekleriyle karşımıza gelecek.

2019 Jeep Renegade Fiyatları

Aracın birbirinden farklı serileri olacağı için, seriler arası fiyat farkı meydana gelecektir. Aracın en düşük fiyatının 141 bin 500 TL olması beklenirken, en yüksek fiyatının ise 299 bin 500 TL olacağı beklentiler arasında yer alıyor.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.