2023 Honda HR-V Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – 2023 Honda HR-V Alınır Mı?

Yeni SUV modeliyle karşımıza çıkan Honda, daha da geliştirilmiş özellikleriyle ve SUV modeliyle Honda severleri büyüleyecek gibi görünüyor. Ayrıca diğer otomobil serilerine göre çok daha büyük bir bagaj hacmiyle gelecek olan Honda HR-V, gelişmiş özellikleriyle de tam bir bütünü yakalayacak.

2019 Honda HR-V Özellikleri

Yeni Honda HR-V SUV modeli, çok daha gelişmiş özellikleriyle ve iki katı büyümüş bagaj hacmiyle karşımıza geliyor bu defa. Büyümüş ızgarasıyla beraber yanlara eklenen tamponlarla mükemmel bir görüntüye sahip olan Honda HR-V modelinin, ön tasarımı da uzatılmış. Kısacası karşımıza diğer modellere nazaran daha büyük ve daha kalıplı bir araç çıkıyor. İç tasarımda kullanılan malzemelerden öne çıkanları sayacak olursak, bunlara siyah camlar ve deri malzemeler adını verebiliriz. Ayrıca tavanda kullanılan farklı malzemeler kullanıcıları adeta büyülese de, birçok tasarımcı bu durumdan hiç de memnun kalmıyor. Tasarımcılara göre aşırı olan tavan tasarımı, kullanıcıların oldukça fazla ilgisini çekmeyi başarıyor. Genişleyen iç kısımla beraber dokunmatik LED ekrana sahip olunabileceğini de belirtelim.

2019 Honda HR-V Motor

Yeni 2019 Honda HR-V aracımızın motoru, oldukça güçlü bir şekilde karşımıza gelecek. Honda, bu yeni segment aracında 1.5 litre ve 1.8 litre hacminde motor tercihi yapmış. Motor tercihlerinin benzinli seçeneğiyle karşımıza geleceğini, 144 hp beygir gücü sağlayacağını ve 177 lb-ft tork kuvvetine sahip olacağını da söyleyelim.

6 ileri manuel vites seçeneğiyle üretin yeni Honda HR-V SUV modeli, her türlü hava ve kara koşulunda kendi dengesini sağlayacak ve koşullara göre hareket edebilecek. Bunun yanı sıra ekolojik dengeye zarar gelmemesi açısından güvenlik filtrelerinin yer aldığı yakıt sisteminde, bir hayli tasarruf da sağlanabilecek.

2019 Honda HR-V Fiyat

Yeni Honda HR-V SUV modelinin en düşük fiyatı büyük ihtimalle 20.000$ fiyat etiketine sahip olacak. Aracın üst versiyonunun da en fazla 26.500$ olacağı söyleniyor.

2019 Honda HR-V Çıkış Tarihi

Bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, aracın 2019 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı, söylentiler arasında yerini koruyor.

Sevebilirsin...

1 Yanıt

  1. Sohbet dedi ki:

    peki bu araçların dizel seçenekleri yok mu zaten benzin almış gidiyor honda arabası kullandığım dönemde gaz taktırmıştım öyle ekonomik oluyordu ama benzinli oldu mu cebi baya yakıyor yakmaması için dizeli şart.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.