2023 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2023 Audi SQ2 Alınır mı?

2019 Audi SQ2 modelleri elegant duruşu, iç ve dış tasarım özellikleri ile bir hayli göz dolduruyor. Audi meraklılarının özenle beklediği model hiç kuşkusuz piyasaya yeni bir hareketlilik getirecek. Araba düşkünlerinin olmasını beklediği tüm özelliklerin kusursuz bir şekilde bir araya getirildiği Audi SQ2 modeli gerek tasarım özellikleri gerekse teknik özellikleri bakımından ayrıcalık kazandığı gibi motor seçenekleri ve farklı bütçelere hitap edişi yönüyle de müşterilerinin şimdiden ilgisini çekmeyi başardı. Yakın zamanda SQ2 modelinin en güçlü versiyonu tanıtılarak fotoğraf ve özellikleri yayınladı.

2019 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Audi SQ2 Genel Özellikleri

Audi meraklılarının merakla beklediği 2019 Audi Sq2 genel özellikleri bakımından modelin yeni yüksek versiyonu oluşu ve daha sportif görünüşü ile diğer modellerin üzerinde ilgi toplayacak gibi görünüyor. Sportif versiyonlu Audi SQ2 modeli, 300 hp güç kapasitesi ile 400 nm tork üretebilme özelliğine sahip olması açısından Sq modelinin ayrıcalıklı versiyonu olarak göze çarpıyor. 2.0 Tfsı ünitesi sayesinde 0-100 kilometre/saat hıza yaklaşık 4.8 saniyede ulaşabilmeyi başaran Audi SQ2 modelinin maksimum ulaşabileceği hız 250 kilometre/saat olarak yer alıyor. Aynı zamanda dört tekerlekten çekiş mekanizması ile donatılmış olan modelin, 7 ileri S Tronic vites kutusuyla kombinesi tamamlandı.

2019 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Audi SQ2 Teknik Özellikleri

2019 Audi Sq2 teknik özellikleri açısından rekabet halindeki diğer araçlardan farklı bir dizayna sahip olma özelliği gösteriyor. Standart Q2 modelinden farklı bir şekilde SQ2 modeli çok daha yere yakın bir model olmakla birlikte 20 milimetre kadar alçak sürüş yüksekliği ile tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde çok daha mükemmel sürüş performansı sağlıyor.

18 ile 19 inçlik jantları ve arka bölümdeki gösterişli Led far sistemi ve stop lambaları ile yola çıkan SQ2 modelinin viraj içi hareketleri de geliştirilmiş ve bu sayede standart özellikleri son derece geliştirilen güçlü bir versiyon halinde sunulmuş durumda. Ön tekerlerde 340 milimetre, arka tekerleklerde 310 milimetre çaplı disklerden oluşan fren sistemine sahip olan Audi SQ2, standart şekilde siyah kaliperlere sahip olmakla birlikte, 5 çeşit sürüş moduna sahip. Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtımı gerçekleştirilen 2019 Audi Sq2 fiyatı listesi ise henüz açıklanmamıştır.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.