2023 Renault Symbol 1.0 SCE Joy Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Renault Symbol Joy Alınır Mı?

Ülkemizin en fazla tutulan araçlarından birisi olan Renault Symbol, yeni modelleriyle de en iyi fiyatlı sıfır araçlar kategorisine girmeyi başarıyor. Kısa zamanda modellerini üst üste tanıtmaya devam eden Renault, 2018 Symbol modeliyle de aynı tarzda araç üretti. Bizler de 2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy modelinin özelliklerine, performansına ve fiyat durumuna göz atacağız.

2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy İncelemesi

2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy paketine baktığımız zaman, aracın 73 beygir ve 97 nm tork gücüne sahip olacağını belirtebiliriz. 0 – 100 km hızına 14.5 saniyede ulaşan araç, 5 ileri manuel vites kutusu barındırdığı için üst düzey performans isteyen insanlarımızın, bu performansı pek de alamayacağını söyleyebiliriz.

B sınıfı araçların içerisine dahil edilen 2018 Symbol modelinin, yol tutuşu konusunda da pek iyi olmadığını söyleyebiliriz. Lakin araç B sınıfında bulunduğu için, bagaj hacminin bir hayli fazla olduğundan söz edebiliriz.

2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy Performansı

Yakıt tüketimi konusunda kullanıcılarını üzmeyecek olan Symbol 1.0 SCE Joy modeli, kliması açık olduğu halde performansından ödün vermiyor. Yani klimayı açtıktan sonra aracımız yine 0 – 100 km arasına 14.5 saniyede ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra aracın 1057 kilogram olması da, aracın rahat ve seri kalkışlar yapmasına olanak tanıyor.

2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy Olumlu Yönler

Renault Symbol 1.0 SCE Joy aracımız, 3 silindirli ve yüksek sesli bir motora sahiptir. Bu nedenle sessiz motor seven insanlarımız, Symbol modeli ile tatmin olamayacaklar. Fakat arka ve ön diz mesafesine baktığımız zaman, mesafenin geniş olduğunu ve yolcuların rahat bir yolculuk yapacaklarını ifade edebiliriz. Son olarak aracın yokuş kalkış desteğinin de kusursuz bir şekilde çalıştığını söyleyelim.

2018 Renault Symbol 1.0 SCE Joy modeli, 85.150 TL başlangıç fiyatı ile alıcılarını bekleyecek.

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.