Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Günümüzde bir çok kullanıcının online yer bildirimi yapmak için tercih ettiği uygulama olan Swarm‘daki hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

Peki, Swarm hesabı nasıl silinir?

Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak Swarm için hesap dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor. Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek için veya swarm hesabını kapatmak için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

Öncelikle tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtelim. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;

– Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare adresine giriş yapın.

– Daha sonra, swarm hesap silme linki olan bu bağlantı üzerinden  hesap silme sayfasına ulaşın

– Siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap verin.

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır1

– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.

Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Sevebilirsin...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir