Migros Kasiyer Çalışma Şartları ve Maaşlar 2023

Migros, son zamanlarda büyük alışveriş mağazalarında bile görebildiğimiz, portföyü oldukça geniş ve yaygın olan market zincirlerinden birisidir. Normal personel ve kasiyer personellerini bir hayli fazla tutmaya çalışan Migros’un kasiyerlerinin çalışma şartları ve maaşları hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

Migros Kasiyer Çalışma Şartları

Migros kasiyerleri, günün büyük bir çoğunluğunda bulunduğu yeri terk edemiyor. Gün içerisinde verilen yemek molaları hariç, daha sonra 10 – 15 dakika ihtiyaç molasına çıkılabiliyor. Kasiyerler, zamanla uyum içerisinde çalıştıklarında danışma bölümüne yükselebilir, orada işlerine devam edebilirler. Ayrıca sabit bir kasiyerin, çıkıp da reyonda görev alabilmesi olanaksızdır. Çünkü sürekli alışveriş akımı olduğu için, kasiyerler kasadan uzaklaşmamalıdır. Kasiyerlik, genel anlamıyla sıkıcı ve yorucudur. Özellikle kalabalık bir kitleye denk geldiğiniz zaman büyük sabır göstermeli, yoğunluğu anlayışla karşılamalısınız.

Migros Kasiyer Maaşları

Migros’da kasiyer maaşları, diğer personellerin maaşlarına göre biraz daha yüksek tutulabiliyor. Aynı zamanda yol masrafınız da firma tarafından karşılanmakta. Kasiyerlik kariyerinde yaşayacağınız olumsuzluklardan birisi de, kasanızda açık çıkmasıdır. Bu durum meydana gelirse maaşınızdan kesilebilir ve ayrı bir muameleye maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle kasadaki duruma dikkat etmenizde fayda var. Migros, maaşları ikiye ayırır ve belli günlerde hesabınıza yatırır. Ayrıca primlerden de faydalanabilir, yemeği mağazada yiyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda da firma size alışveriş çekleri verebilir.

Migros İş Başvurusunda Bulunmak

Migros’da iş başvurusunda bulunabilmek için, firmanın kendi sitesinden iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca diğer kariyer sitelerine başvurabilir, hatta mağazaya giderek form doldurup birebir başvuruda da bulunabilirsiniz.

Sevebilirsin...

2 Yanıt

  1. Aynur doyuran dedi ki:

    Kasiyerlik belgem var çalışıyorum ama migros ta çalışmak istiyorum.

  2. Aylin bagana dedi ki:

    Merhaba bende bir kasiyerim 20 yıllık market kasa deneyimim var.sizinle çalışmak isterim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.