Katliam Gecesi Filmi ve Konusu (2013)

Davidson Ailesi evliliklerinin yıl dönümünü kutlamak için şehirden uzak bir kır evinde toplanırlar. Toplantıya baba Paul Davidson eşi Aimée Davison, oğulları Crispian ve kız arkadaşı Erin, diğer ortanca oğlu Drake, küçük oğlu Felix ve kız arkadaşı Zoe ile ailenin küçük kızı Kelly katılır. Ancak Erin ailenin bireyleri arasında bir soğukluk olduğunu fark eder. Anne ruhsal trapi görmektedir.Aile akşam yemeğine başladığında dışarıdan atılan bir ok Kelly’nin arkadaşını öldürür. Aile ne olduğunu anlamadan eve ok yağmuru başlar.hayvan maskeli adamlar evin etrafını sarmıştır. Kimse dışarı çıkamayacaktır.Telefonlar kesiktir.Böylece yapılacak katliamdan kimsenin haberi olmayacaktır. Evin etrafı tuzaklarla çevrilmiştir. Herkes panik içindeyken Erin gayet soğukkanlıdır ve teslim olmamaya kararlıdır. Evin büyük oğlu Crispian yardım bulmak için dışarı çıkar.Artık evde bir ölüm kalım savaşı başlamıştır ve Erin teslim olmamaya kararlıdır.

2013 ABD yapımı olan Katliam Gecesi Filminin türü korku. Korku Gecesi sahne seçimi ve kurgusuyla gayet başarılı bir film. Şiddet sahnelerinin gerçekliği yüksek ve dozu yerinde. Heyecanı zirvede tutmayı başarıyor. Erin’in yapmış olduğu mücadele ise filmin sürekli artan bir tempoyla ilerlemesini sağlamış. Asıl sürpriz filmin ilerleyen bölümleri ve finalde. Katliam Gecesi Filmi, türün hatırı sayılır örnekleri arasında. Hoş vakit geçirilecek sağlam bir iş.

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

5 Yanıt

  1. Sinema dedi ki:

    Bu filmi izledim korkudan ziyade gerilim sahneleri iyi. oldukça fazla korku filmi izlememden dolayı artık korkutmuyor çogu film o yüzden bana göre korku değil daha ziyade gerilim filmi. Teşekkürler.

  2. online film izle dedi ki:

    izlenmesi gereken filmler arasındadır

  3. Asli Goksu dedi ki:

    Artık eski korku filmleri kalmadı. Şahsen ben bu tür filmlerden korkmadığım gibi aşırı derecede vahşet dolu sahnelerden dolayı tiksiniyorum diyebilirim. Bu nedenle bu filmi de seyretmeyi düşünmüyorum.

  4. Değişik ve ilginç bir konusu var gibi. Yakın zamanda izlemeye alıcam.

  5. hulya dedi ki:

    korku fimleri ve korku filmlerindeki şarkı ve şarkı sözlerine ve gerilimlerine bayılıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.