Facebook’ta Eklediğim Arkadaşları Kimse Görmesin

Facebook ’ ta Eklediğim Arkadaşları Kimse Görmesin

Facebook profilinizde ekli olan arkadaşlarınızın sizin yapmış olduğunuz işlemlerin takibini sağlaması sizi rahatsız ediyor ise bu çözüm adımı işinize yarayacaktır. Örneğin yeni eklemiş olduğunuz arkadaşınızdan daha önce arkadaşınız olan kişilerin haberi olmasın istiyorsunuz. Bu işlem için hem mobil cihazınızdan hem de bilgisayardan tarayıcıdan “hareketler dökümünden” işlem yapabilmeniz mümkün,

Facebook profili açıkken ;

facebook-arkadas-1

Hareketler Dökümünü tıklıyoruz,

Daha sonra açılan ekranda;

facebook-arkadas-2

Arkadaşlık isteği gönderen kişinin veya sizin arkadaşlık isteği göndermiş olduğunuz kişinin hareket dökümü bilgisini görüyorsunuz;

facebook-arkadas-3

İşlemin sağındaki kalem logosunu tıklayarak Zaman tünelinde Gizlendi seçeneğini işaretlemeniz sonrasında Arkadaşlarınızın bu durumdan haberinin olmamasını sağlamış oluyorsunuz.

Kaynak: Tekno Destek (Sabri GÜLAKAR)

Sevebilirsin...

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir