Bim Çalışma Şartları ve Maaşları 2023

Uygun fiyatıyla ülkemizde köklü bir düzen oluşturan ve fiyatlarıyla kullanıcıları kendine çekmeyi başaran Bim, tüm iş gününü mutlaka yoğun geçiren bir firmadır. Özellikle son zamanlarda yoğunlukları nedeniyle bir hayli personel ihtiyacı duyan Bim, bakalım personellerini hangi şartlarda çalıştırıyor ne kadar maaş veriyor?

Bim Çalışma Şartları

Bim marketlerinin öncelikle çok yoğun bir tempoya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Satış personeller ve kasiyerler dahil olmak üzere herkes yoğun bir tempoda çalışmaktadır. Bu durum, firmanın her şubesinde de geçerlidir. Ayrıca Bim’de herkes her işi yapabilir görüşü benimsenmektedir. Yani mağaza sorumlusu veya mağaza sorumlusu yardımcıları da, kasaya geçebilmektedir. Çünkü iş sirkülasyonu fazladır ve oldukça yoğun bir iştir. Yaptığınız işin performansına göre de kademe olarak yükselme şansınız olmakla beraber, kariyer fırsatınızın da olduğunu belirtelim.

Bim Maaşları

Öncelikle Bim’in İşkur üzerinden de personel alımı gerçekleştirdiğini belirtmemizde fayda var. İşkur üzerinden firmada çalışmaya başlarsanız, ilk 4 ay maaşınız İşkur tarafından asgari ücret olarak yatırılır ve 4 ayın sonunda Bim bünyesine tamamen geçiş yapmış olursunuz.

Personel olarak 1.600 TL civarında bir maaş alabilirsiniz. Daha sonra kademe olarak yükselip Mağaza sorumlusu yardımcısı olursanız 2.000 TL, Mağaza sorumlusu olursanız da aylık 2.500 TL civarında bir maaş alırsınız.  Özellikle Bim firmasında envanter performans primlerinden de faydalanabilirsiniz. Bu primler 150 TL ile 500 TL arasında farklılık gösteriyor.

Bim’e başvuru yapabilmek için de herhangi bir şubeye giderek form doldurabilir, veya İşkur üzerinden başvuru da yapabilirsiniz.

 

Sevebilirsin...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.