2016 En Trend Oturma Odası Modelleri

Evimizin en rahat köşeleri olan oturma odalarımızın dekorasyonunda kullanabileceğimiz çok fazla mobilya örneği var. Eğer bu modeller arasında karar vermekte zorlanıyorsanız bu yazı tam sizin için. 2016 yılı için seçilmiş en popüler oturma odası mobilyalarını bu yazıda paylaştık.

1merinos-oturma-grubu-modelleri-ve-fiyatları

Bu yılın en trend takımlarından biri olan fotoğrafta gördüğünüz model, renk ve desen açısından oldukça iddialıdır. Koltukların ayak kısımlarında kullanılan metal ya da ahşap malzemelerle koltuklar yerden yükseltilmiş, oturmak için uygun pozisyona getirilmiştir.

2merinos-oturma-grubu-modelleri-ve-fiyatları

Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz model oldukça büyük bir salona sahip kişiler için uygundur. Eviniz hem kendinize aitse hem de büyük bir salona sahipseniz bu gömme oturma takımı modelini seçebilirsiniz. Farklı bir tarz arayışında olanların tercih edebileceği bu model yerden tasarrufu da mümkün kılıyor.

3Fuga-Mobilya-2016-Oturma-Grubu-Modelleri-3

Genellikle büyük evlerde ve geniş ailelerin tercihi olan L tipi oturma odası modelleri arasında 2016 yılında da en çok tercih edilen modeller bunlar. Senelerdir kullanılan ve hiç eskimeyen bu modeller evinizin en çok kullanılan odasında size rahat ettirecek. Bazalı ve bazasız olarak tercih edebileceğiniz bu oturma odası modelleri yatak olabildikleri için misafirlerinizi ağırlama konusunda da yardımcı olacaktır.

4eyfel_otr_grp_hk_b

Bu senenin en trend modellerinden olan bu oturma odası takmıı rahatlığıyla dikkat çekiyor. Açık renk duvarlarınızla zıtlık yaratacak bu canlı renkler salonunuza eğlenceli ve sıcak bir hava katacak. Tekli koltukta tercih edilmiş olan çiçek deseni ile evinizde bahar havaları estirecek.

Mehmet Kalaycı

22 yaşındayım. Selçuk Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyorum. 2006 yılından bugüne internet reklamcılığı içindeyim. Güncel konuları kendi yorumum ile sizlere aktararak bilgilenmenizi amaçlayan biriyim.

Sevebilirsin...

3 Yanıt

  1. dekorasyon dedi ki:

    Dekorasyon resimleri çok güzel. Özellikle 2. resimdeki dekorasyona bayıldım.

  2. İkinci resimdeki dekorasyon harika görünüyor.

  3. ankara halı dedi ki:

    Çok güzel modeller. Özellikle pembe olana bayıdlım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.